2020 jõulueelse perioodi väljakutsed!

Teadagi, jõulud on Eesti disaini müüvatele veebipoodidele aasta kiireimad ajad ja just sel perioodil ilmnevad takistused ning kitsaskohad, mida tavapärasel perioodil ette ei ole tulnud. Ehkki Su Puu tegutseb 2018 aasta kevadest ning jõulueelseid perioode oleme näinud mitmeid, oli 2020 aasta jõulueelne periood mahtude poolest meie jaoks erakordne. Nimelt erinevaid disainehteid, nagu puidust käevõrusid, kõrvarõngaid ning mansetinööpe telliti enneolematus koguses.

Niisiis, mida Su Puu nendest pühadest õppis, et tuleval aastal jõuluperioodiks paremini valmis olla ja oma kalleid kliente paremini teenindada?

1) Toodete toorikute laovaru suurendamine, mis võimaldab tellimusi täita kiiremini ja kauba postitada juba tellimusele järgneval päeval. Su Puu on veel väike, ühe inimese poolt palgatöö kõrvalt veetav ettevõte, mille ajaressurss on piiratud ning seega ei ole võimalik tekitada suurt laovaru toodetest nö riiulile seisma. Tööde mahu hüppelist tõusu jõulueelsel perioodil saame ennetada puidust ehete ja aksessuaaride toorikute valmistamisega perioodidel, mil tellimuste arv ei ole nii suur. Seda meetodit kasutades saame toote valmistamise protsessi kliendi jaoks teha lühemaks ning tellitud tooted postitame tellimusele järgneval päeval.

Su Puu lubadus kliendile järgmise aasta jõulueelseks perioodiks: valmistame puidust kõrvarõngaste, puidust käevõrude ja muude puidust toodete toorikutele suurema varu, et tellimused võimalikult kiiresti postitada.

2) Pakendite ebapiisav varu. Ehkki tundus, et kinkekarpe, kuhu tooteid pakendada, oli varutud piisavalt, tekkis siiski olukord, kus kinkekarpide jääk hakkas väga kiiresti kahanema ning palju ei puudunud, et karbid oleksid otsa saanud. Karpe ei ole võimalik ka üleöö juurde tellida, kuna eritellimusel logoga kinkekarpide tellimine võtab aega ca 2 nädalat.

Su Puu lubadus kliendile järgmise aasta jõulueelseks perioodiks: varume suuremas koguses pakendeid jõuluperioodiks.

3) Personaalnee kliendisuhtlus sai tagasilöögi. Su Puu jaoks on alati olnud äärmiselt oluline oma klientide päringutele võimalikult kiiresti vastata, pöörame väga suurt rõhku kiirele ja personaalsele klienditeenindusele, teavitame tellimuste valmimisest ja postitamise ajast. Kahjuks peame tõdema, et sel kiirel perioodil sai ka kliendisuhtlus kerge tagasilöögi. Päringutele ja tagasiside kirjadele ei jõudnud vastata sellise kiirusega, nagu tavaliselt Su Puu kliendid harjunud on.

Su Puu lubadus kliendile järgmise aasta jõulueelseks perioodiks: leiame abilise selleks, et kliendisuhtlus oleks ka jõulueelsel perioodil tipptasemel.

4) Probleemid pakkide transporti pakkuvate ettevõtete ülekoormatusega. Ilmselt on kliendid juba harjunud sellega, et jõulueelsel perioodil on pakkide transporti pakkuvatel ettevõtetel probleeme pakkide õigeaegse kohaletoimetamisega. Selle vältimiseks saame soovitada klientidele tellimuste võimalikult varajase edastamise.

Su Puu lubadus kliendile järgmise aasta jõulueelseks perioodiks:  otsime võimalusi täiendavate pakkide transporti pakkuvate ettevõtete sidumisega oma veebipoega.

5) Klientidele meeldivad toodete komplektid ning uued tooted. Olime meeldivalt üllatunud, et kliendid võtsid väga hästi vastu meie uued tooted, kõrvarõngad Leheke ja uue slim-line keerdkäevõru. Lisaks oli näha, et palju telliti komplekte kõrvarõngastest ja käevõrudest.

Su Puu lubadus kliendile järgmise aasta jõulueelseks perioodiks: lisada valikusse uusi kõrvarõngaid ning käevõrusid ning lisada veebipoodi kategooria – kõrvarõngaste ja käevõrude komplektid.

Rahulikke jõulupühi Su Puu kallitele klientidele,
Einar Elbing
Su Puu looja ja ehete valmistaja
Eelmine
Puidust keerdkäevõru valmimise lugu.

20 vastust

Email again:
CZWGhHRdIaPkvX 30. november 2021
QMLRyGmEOckv
nZLtWVkH 30. november 2021
VbMQHDSBqYmnL
yNLUohFuJnVi 29. detsember 2021
NwDVXnTvPyuWIH
rTZnpwosqIyFd 29. detsember 2021
pAKiPVbcuLUtf
kWExBTghXMVSuZ 8. jaanuar 2022
RZdyaojxzGrmJg
gAkRKuBStvLqEc 8. jaanuar 2022
FathzKrDVyNqsHL
bUFmOpCXPZNVK 20. jaanuar 2022
deNfYsygrlT
MgoxFsWQjRnILPG 20. jaanuar 2022
suWENdJqcXQyMBG
iZEugNQFtaX 13. veebruar 2022
TYDcuqvQXItAKO
QILlxmYayK 13. veebruar 2022
xztARsfndbOa
BUjqPTDIxa 5. märts 2022
wTxgSPoFQlnWJ
YEePUzRTuWr 5. märts 2022
wErkpivgxf
YhGAXvsqlTjrC 27. aprill 2022
sBtczClOgRnAEX
CBVvoqeQzAPrWTN 27. aprill 2022
jczrLVBCfWJXk
tPqcoRmwaGvu 4. mai 2022
RZWskahUf
iNDrUZpvHaMjwAPK 4. mai 2022
oBJFXSELh
alXHzQdNDpqAftrT 30. mai 2022
FkuRTgwmanBEPA
MEQloWRJtZhX 30. mai 2022
wMnXHuTxfSZgIsQd
gWOaBYVywC 4. juuli 2022
AeTPfnrIUXhpGZ
XMeRtrGZwa 4. juuli 2022
ifUzpXlyoxQA